MENY

FÖRRÄTTER

  • Tomatsallad 135
  • Smördegsbakad löksoppa,
    Roscoff-lök, sherry, rostad svampbuljong
    175
  • Halstrade kammusslor,
    Karl-Johansvampcreme, bakad lök, jordärtskocka & arganolja
    235
  • Jambon noir de Bigorre
    med grillat surdegsbröd
    210
  • Råraka med Bottenviken Löjrom 30 gram
    med klassiksa tillbehör
    365
  • Fransk råbiff
    dijon, kapris, cornichonger & cognac
    195
  • Sniglar Provençale 185
  • Terrine på anklever & spädgris, pistage, kvittenmarmelad & brioche 255

SKALDJUR

  • Rökta räkor, aioli,& smörstekt surdegsbröd 95/hg
  • Hel eller halv kokt hummer med aioli, smörstkt surdesbröd & dijonaise 315/595
  • Hel eller halv saffran, vitlök & fänkålsgratinerad hummer med pommes frites 345/625
  • Ostron Gillardeau NO.3 48

HUVUDRÄTTER

  • Grillad piggvar, pepparrot, räkor, spenat, brynt smör & potatis 475
  • Sotad Hälleflundra, Blåmusslor, chorizo, fänkål, tomater samt musslesås 395
  • Sotad speskål, krispig potatisterrine, ostronskivling, äpple, hasselnötter, rostad vitlöksmajonnäs & tryffel 295
  • Steak frites, hängmörad entrecôte med tomatsallad, pommes frites & bearnaisesås 425
  • Grillad gödkalvsentrecôte ”boulette d’avesnes”, sauterade bönor & pommes frites 395
  • Fransk råbiff, dijon, kapris, cornichonger & cognac 315
  • Krispig fläsksida, halstrad anklever, surkål, svartrot, picklade senapsfrön & ptatispuré 335

DESSERT/OST

  • Godots osttallrik 175
  • Paris Brest, crème praliné, karamellkokta päron & rostade nötter 115
  • Romkokt ananas, vispad kokosgrädde, mango & passionsfruktssorbet samt kokosmaräng 125
  • Crème brûlée 115
  • Chokladmousse med apelsinkrokant 75
  • En kula sorbet eller glass 45
  • Chokladtryffel 39
  • TRERÄTTERS MENY 685kr
  • välj mellan
  • Sniglar Provençale
  • Halstrade kammusslor,
    Karl-Johansvampcreme, bakad lök, jordärtskocka & arganolja
  • Sotad Hälleflundra, blåmusslor, chorizo, fänkål, tomat samt musslesås
  • Grillad gödkalvsentrecote ”boulette d’avesnes”, sauterade bönor & pommes frites
  • Paris Brest, crème praliné, karamellkokta päron & rostade nötter
  • Crème brûlée
  • VEGANSK MENY 555kr
  • Smördegsbakad löksoppa,
    Roscoff-lök, sherry, rostad svampbuljong
  • Sotad spetskål, krispig potatisterrine, kantarell, ostronskivling, äpple, hasselnötter, rostad vitlöksmajonnäs & tryffel
  • Romkokt ananas, vispad kokosgrädde, mango & passionsfruktssorbet samt kokosmaräng
  • Eric Ericson lampa ~ 4000kr–5995kr
  • Eric Ericson ljuslykta mässing/nysilver ~ 900kr
  • Eric Ericson ljusstake tenn ~ 1250kr
  • Eric Ericson glaslykta,~ 1250kr
  • Eric Ericson oljelykta i tenn ~ 3800kr
  • Eric Ericson Tryckt Blad ~ 4500kr

VITA GLASVINER

  • NV DEUTZ classic, Aÿ, Champagne 169
  • NV Crèmant de Loire, Paul Buisse, Loire, France 145
  • La Croix SAINT Pierre, Sauvignon blanc/Chardonnay, Laguedoc, France 128
  • Chablis, Laroche, Borugogne France 185
  • Sancerre, Domaine la Croix st-Laurant, Cirotte, Loire, France 179
  • Riesling Solitär Trocken, Mosel, Germany 145
  • Allram Riesling Strass Austria 180
  • Bogle Chardonnay, Clarksburg, Califonia, USA 185
  • Lagar de Costa Albarino, Galicien Spain 169

RÖDA GLASVINER

  • La Croix Saint Pierre, Merlot/Syrha, Languedoc, France 128
  • Château Peyrabon Haut-Médoc Bordeaux, France 195
  • Domaine Les Creisses, Syrha/Cabernet, Languedoc, France 188
  • Quintessence, Grenache/Syrha, Château Pesquié Rhone, France 175
  • Nebbiolo d´Alba, Mauro Sebaste, Piemonte, Italy 185
  • Museum Real Reserva Tempranillo, Cigales, Spain 165
  • Grohsmaul Spätburgunder, Weingut Groh, Rheinhessen Germany 160
  • Bogle Cabernet Sauvignon, Clarksburg, California USA 188

ÖL

  • Melleruds Utmärkta Pilsner, Sweden 40 cl Draft 90
  • Estella Damm Lager Spain 40 cl Draft 98
  • Beavertown neck oil Session I.P.A, London, Great Britain40 cl Draft 103
  • Birra Menabrea Lager, Italy Bottle 89
  • Daura Damm Lager, Spain Bottle 89
  • Beavertown Gamma Ray, American Pale Ale, Great Britain Can 98
  • Easy Rider Buldog, I.P.A, Sweden Bottle, Alcohol-free 68
  • Melleruds Lager, Bottle, Alcohol-free 68
#