Fransk brasserietradition möter modern matlagningskonst — välkommen till Brasserie Godot!

På Grev Turegatan 34 hälsar vi, Matte och Staffan, dig välkommen.

Slå dig gärna ner i baren medan vi förbereder ditt bord. Beställ en cocktail, en öl eller välj från vårt breda sortiment med vin – en lista om cirka 500 sorter som ständigt förnyas.

I restaurangen serverar vi klassiker som moules marinére, steak frites och steak tartar. Vi har även ett rikt utbud av skaldjur och en mycket uppskattad veganmeny om tre rätter.

Vill du hellre sitta kvar i baren kan vi erbjuda smårätter och middagsalternativ från barmenyn, allt serverade med en stor portion kärlek.

Eftersom vi ställer höga krav på våra råvaror varierar menyn efter tillgång och säsong.

Exotiska drinkar + modern miljö i rätt läge + klassisk fransk matlagning + frasiga pommes frites x kärlek = Brasserie Godot.

— dagens industri

Vi har sedan många år ett samarbete med konstnären Eric Ericson. Som en nära vän har han fått fria händer att sätta sin prägel på vår restaurang. Väggar, fönster, lampor, tallrikar och bardisk har alla dekorerats och förenats med Erics speciella bildvärld.

Här samexisterar NATO, stjärntecknen Spärrvakten ochLilla och stora Skökan med en evighetslång stadssiluett som rör sig genom lokalen. Vissa av verken, som oljelampan och taklamporna, finns även till försäljning på menyn.

Brasserie Godot ligger på Östermalm i Stockholm. I den ljusa och luftiga lokalen med fönster mot korsningen Grev Turegatan / Linnégatan har vi 50 platser i matsalen och 35 i baren. Under sommarsäsongen öppnar vi även upp för uteservering med 50 platser.

En stram honnör för den franskinspirerade krogen på Östermalm som gör allting rätt – från atmosfär och betjäning till matlagning och priser.

— dagens nyheter

Välkommen till Brasserie Godot, önskar
Matte and Staffan

en_GBEnglish