OM GODOT

Brasserie Godot ägs och drivs av Mattias Rosenbaum och Staffan Svederman. Vi har jobbat tillsammans i över 26 år och startade Brasserie Godot 2001. Innan dess drev vi Paus Bar och Kök på Rörstrandsgatan och Carl Michael på Kungliga Djurgården.

Vi utbildade oss till sommelierer 1998 och fann varandra tidigt i intresset för vin och mat. Brasserie Godot har fått flera utmärkelser, bland annat Gulddraken i kategori mellanklass 2011.

När du kommer till vår restaurang är det oss du möter, tillsammans med våra kunniga medarbetare, både på golvet och i köket.

Ett geografiskt läge på fina gatan, ett koncept som varit det samma sedan 2001, ett kök som vägrar sluta utvecklas och en huskonstnär som balanserar på den tunna gränsen mellan briljans och galenskap. Där har du Brasserie Godot i en mening. Ett sort plus i kanten får Godot också för sin veganska veckomeny, som med all önskvärd tydlighet bevisar att det går att äta lyxigt och gott utan animaliska råvaror.

sv_SESwedish
sv_SESwedish en_GBEnglish