MENY

FÖRRÄTTER

  • Tomatsallad 105
  • Gazpacho,
    tångkaviar, picklad tomat, kålrabbi "blomma"
    165
  • Tonfisktartar,
    "Nicoise", oliv, kapris, sardell, majonnäs, friterad potatis & gravad äggula
    195
  • Jambon noir de Bigorre
    med grillat surdegsbröd
    215
  • Råraka med Kalix löjrom 40 gram
    med klassiksa tillbehör
    315
  • Fransk råbiff
    dijon, kapris, cornichonger & cognac
    185
  • Sniglar Provençale 170
  • Anklever au torchom inkokta körsbär, maracona mandel & smörstekt brioche 235

SKALDJUR

  • Rökta räkor, aioli,& smörstekt surdegsbröd 95/hg
  • Hel eller halv kokt hummer med aioli, smörstkt surdesbröd & dijonaise 275/540
  • Hel eller halv saffran, vitlök & fänkålsgratinerad hummer med pommes frites 285/550
  • Ostron Gillardeau NO.3 45

HUVUDRÄTTER

  • Smörstekt rödtunga, rödbeta, kapris, brynt smör, pepparrot & dill 335
  • Pocherad torsk, bakad rotselleri, rökt hummer, hasselnöt, tomat, fänkål & beurre blanc 355
  • Falafel, på Vreta ärta, rostad paprika, rökt majonnäs, sojaböna & grillad sparris 265
  • Steak frites, hängmörad entrecôte med tomatsallad, pommes frites & bearnaisesås 365
  • Grillad gödkalvsentrecôte ”boulette d’avesnes”, sauterade bönor & pommes frites 335
  • Fransk råbiff, dijon, kapris, cornichonger & cognac 275
  • Magret anka, yuzusmörsås, fritad färskpotatis & grillad sparris 295

DESSERT/OST

  • Godots osttallrik 145
  • Eclair, jordgubbar, creme patissière med punsch & mandelkrisp 115
  • Ljummen rabarberkompott, krossade drömmar, lakritsmaräng & hallonsorbet 110
  • Crème brûlée 105
  • Chokladmousse med apelsinkrokant 65
  • En kula sorbet eller glass 40
  • Chokladtryffel 39
  • TRERÄTTERS MENY 575kr
  • välj mellan
  • Sniglar Provençale
  • Tonfisktartar "Nicoise", oliv, kapris, sardell, majonnäs, friterad potatis & gravad äggula
  • Smörstekt rödtunga, kapris, brynt smör, pepparrot & dill
  • Grillad gödkalvsentrecote ”boulette d’avesnes”, sauterade bönor & pommes frites
  • Eclair, jordgubbar, creme pâtissière med punsch & mandelkrisp
  • Crème brûlée
  • VEGANSK MENY 495kr
  • Gazpacho, tångkaviar, picklad tomat, kålrabbi "blomma"
  • Falafel, på Vreta ärta, rostad paprika, rökt majonnäs, sojaböna & grillad sparris
  • Ljummen rabarberkompott, krossade drömmar, lakritsmaräng & hallonsorbet
  • Eric Ericson lampa ~ 3800kr–5995kr
  • Eric Ericson oljelykta i tenn ~ 3500kr
  • Eric Ericson Tryckt Blad ~ 4500kr

VITA GLASVINER

  • NV DEUTZ classic, Aÿ, Champagne 160
  • NV Crèmant de Loire, Paul Buisse, Loire, France 125
  • La Croix SAINT Pierre, Sauvignon blanc/Chardonnay, Laguedoc, France 115
  • Chablis, Samuel Billaud, Borugogne France 165
  • Moret Le Grand A, Bourgognen blanc, France 170
  • Sancerre, Domaine la Croix st-Laurant, Cirotte, Loire, France 165
  • Riesling Solitär Trocken, Mosel, Germany 135
  • Allram Riesling Strass Austria 175
  • Bogle Chardonnay, Clarksburg, Califonia, USA 175
  • Lagar de Costa Albarino, Galicien Spain 175

RÖDA GLASVINER

  • La Croix Saint Pierre, Merlot/Syrha, Languedoc, France 115
  • Les Tours De Laroque, Saint-Émillion Grand Cru, Bordeaux, France 180
  • Domaine Les Creisses, Syrha/Cabernet, Languedoc, France 180
  • Rasteau, Grenache/Syrha/Mourvedre, Ogier, Rhone, France 159
  • Langhe Nebbiolo, Pio Cesare, Piemonte, Italy 170
  • Museum Real Reserva Tempranillo, Cigales, Spain 165
  • Grohsmaul Spätburgunder, Weingut Groh, Rheinhessen Germany 160
  • Bogle Cabernet Sauvignon, Clarksburg, California USA 185

ÖL

  • Melleruds Utmärkta Pilsner, Sweden 40 cl Draft 84
  • Brutal Brewing Ship Full Off I.P.A, Sweden 40 cl Draft 88
  • Shaper Shiffer I.P.A, Fourpure Brewing CO, London 40 cl Draft 96
  • Birra Moretti Lager, Italy Bottle 78
  • Daura Damm Lager, Spain Bottle 82
  • Miss Behave I.P.A, Sweden Bottle 96
  • Beavertown Gamma Ray, American Pale Ale, Great Britain Can 96
  • Comet Wheat Lager, Sweden Bottle 78
  • The Tail of a Whale, Ale, Sweden Bottle 78
  • Easy Rider Buldog, I.P.A, Sweden Bottle, Alcohol-free 58
  • Birra Moretti zero Lager, Italy Bottle, Alcohol-free 55
sv_SESwedish
sv_SESwedish en_GBEnglish