MENY

FÖRRÄTTER

SKALDJUR

  • Rökta räkor, aioli,& smörstekt surdegsbröd 95/hg
  • Hel eller halv kokt hummer med aioli, smörstkt surdesbröd & dijonaise 265/515
  • Hel eller halv saffran, vitlök & fänkålsgratinerad hummer med pommes frites 275/525

HUVUDRÄTTER

  • Pocherad rödtunga, forellrom, gurka, Champagnesås, fleurons & spenat 335
  • Grillad piggvar på ben, räkor, brynt smör, pepparrot & färskpotatis 395
  • Veganskt: Panisse, nattbakad rotselleri, friterad kål, rökt majonnäs, inlagd silver lök, soyasalt 265
  • Halstrad kalvytterfilé & tonfisk, Taggiasche oliver, kaprisbär, grillad grön sparris, parmesan & sardellmajonnäs 295
  • Steak frites, hängmöradentrecôte med tomatsallad, pommes frites & bearnaisesås 345
  • Grillad gödkalvsentrecôte ”boulette d’avesnes”, sauterade bönor & pommes frites 335
  • Fransk råbiff, dijon, kapris, cornichonger & cognac 275

DESSERT/OST

  • Godots osttallrik 145
  • Rabarber & jordgubbskompott, mandelkaka, mandelflarn & äppelsorbet 95
  • Nyfriterad munk, chokladganache, pekannöt & hasselnötsglass 110
  • Crème brûlée 105
  • Chokladmousse med apelsinkrokant 65
  • En kula sorbet eller glass 40
  • Chokladtryffel 39
  • TRERÄTTERS MENY 575kr
  • välj mellan
  • Sniglar Provençale
    Bakad & friterad jordärtskocka, brynt smörskum, potatiskrisp & rökt stenbitsrom
  • Pocherad rödtunga, forellrom, gurka, champagnesås, fleurons & spenat
  • Grillad gödkalvsentrecote ”boulette d’avesnes”, sauterade bönor & pommes frites
  • Rabarber & jordgubbskompott mandelkaka, mandelflarn & äppelsorbet
  • Crème brûlée
  • VEGANSK MENY 495kr
  • Krispig arancini, citronpicklad aubergine, torkad tomat & gremolatablommor
  • Panisse, nattbakad rotselleri, friterad kål, rökt majonnäs, inlagd silver lök, soyasalt
  • Nyfriterad munk, chokladganache, pekannöt & hasselnötsglass
  • Eric Ericson lampa ~ 3800kr–5995kr
  • Eric Ericson oljelykta i tenn ~ 3500kr
  • Eric Ericson Tryckt Blad ~ 4500kr

VITA GLASVINER

  • NV DEUTZ classic, Aÿ, Champagne 148
  • NV Crèmant de Loire, Paul Buisse, Loire, France 115
  • La Croix SAINT Pierre, Sauvignon blanc/Chardonnay, Laguedoc, France 105
  • Auxerrois, Kuentz-Baz, Alsace France 145
  • Petit Chablis, Louis Moreau, Bourgogne, France 152
  • Sancerre, Domaine la Croix st-Laurant, Cirotte, Loire, France 158
  • Riesling Solitär Trocken, Mosel, Germany 130
  • Bogle Chardonnay, Clarksburg, Califonia, USA 165

RÖDA GLASVINER

  • La Croix Saint Pierre, Merlot/Syrha, Languedoc, France 105
  • Les Pilliers de Maison Blanche, Saint-Émillion, Bordeaux, France 167
  • Rasteau, Grenache/Syrha/Mourvedre, Ogier, Rhone, France 159
  • Nebbiolo d ́Alba, Parigi, Mauro Sebaste, Piemonte, Italy 185
  • Vine Tempranillo Crianza, Cigales, Spain 128
  • X-Berg Pinot Noir, Pfalz, Germany 145
  • Bogle Cabernet Sauvignon, Clarksburg, California USA 170

ÖL

  • Melleruds Utmärkta Pilsner, Sweden 40 cl Draft 84
  • Brutal Brewing Ship Full Off I.P.A, Sweden 40 cl Draft 88
  • Shaper Shiffer I.P.A, Fourpure Brewing CO, London 40 cl Draft 96
  • Birra Moretti Lager, Italy Bottle 78
  • Daura Damm Lager, Spain Bottle 82
  • Miss Behave I.P.A, Sweden Bottle 96
  • Beavertown Gamma Ray, American Pale Ale, Great Britain Can 96
  • Comet Wheat Lager, Sweden Bottle 78
  • The Tail of a Whale, Ale, Sweden Bottle 78
  • Easy Rider Buldog, I.P.A, Sweden Bottle, Alcohol-free 58
  • Birra Moretti zero Lager, Italy Bottle, Alcohol-free 55