Mat & Vin

 

PLATEAU DELUX, för 2 personer. 1095 (måste förbeställas vi mail eller per telefon 48h före bokningsdagen)

4 *Ostron IDEALE no.3

Moules frites

Hel hummer, hel krabba, rökta räkor, havskräftor

Serveras med aioli, dijon majonnäs, rouille & smörstekt bröd

 

CÔTE DE BOEUF ca 1kg för 2 personer 895 (måste förbeställas vi mail eller per telefon 48h före bokningsdagen)

serveras med bönor, tomatsallad, bearnaise, rödvinsås, grillad citron & pommes frites

À LA CARTE

FÖRRÄTTER

Tomatsallad 98

Svamparancini med picklad tomat, bönor, friterad ostronskivling & chimichurri 165

Eldad pilgrimsmussla, rökt sikrom, brödkrisp, mandelpotatiscreme & gravad äggula 195

Fransk råbiff, dijon, kapris, cornichons & cognac serveras med pommes frites 165

Sniglar provençale 165

Ravioli ”Mezzeluna” med Suecia, hasselnötter & vit Alba tryffel 225

Hummersoppa med färsk hummer, saffran, fänkål & cognacsgrädde 220

Kalixlöjrom med smörstekt surdegsbröd, gräddfil & rödlök 285

Iberico Bellotta bog. med grillat surdegsbröd 205

Odlad Störrom 30g, smörstekt surdegsbröd, gräddfil & rödlök 495

SKALDJUR

Ostron IDEALE no.3 45kr/st

Kokt hummer från Maine, serveras med aioli, smörstekt toast & dijonvinegrette 235/450

Saffran, vitlök & fänkålsgratinerad Maine hummer, serveras med pommes frites 245/475

Rökta räkor med aioli & smörstekt surdegsbröd 75/hg

 

VEGANSK

Morot- och kikärtsterrine, rökt morotspuré, rostade gröna ärtor, misosmör & citronmajonnäs

 

HUVUDRÄTTER

Bakad röding med palsternackspuré, grillad rotselleri, rimmad gruka, bovete & brynt smörsås

Sotad torsk, friterad jordärtsskocka, gräddstuvad savoykål, forellrom & rostade hasselnötter335

Fransk råbiff, dijon, kapris, cornichons & cognac serveras med pommes frites 265

Apelsinbakat Margret ankbröst, potatisfondant, portvinsbadad endive, svarta vinbär & rödvinssås 295

Steak Frites 340

Grillad gödkalvsentrecote ”boulette d’avesnes” med sauterade bönor, bladsallad & pommes frites 335

 

DESSERTER

Mandelpannacotta med nypongelé, citronbiscotti & dulche de leche 95

Inkokta äpplen med vaniljskum, kanel, havresmulor & äppelsorbet

Crème brûlée 98

Chokladmousse med apelsinkrokant 65

En kula sorbet eller glass 40

Chokladtryffel 37

Franska ostar 145

 

////////////////////////////////////////////

VEGANSK MENY 490

Svamparancini med picklad tomat, bönor, friterad ostronskivling & chimichurri

Morot- och kikärtsterrine, rökt morotspuré, rostade gröna ärtor, misosmör & citronmajonnäs

Inkokta äpplen med vaniljskum, kanel, havresmulor & äppelsorbet

 

TRERÄTTERS MENY 585 välj mellan

Hummersoppa med färsk hummer, saffran, fänkål & cognacsgrädde

Sniglar Provençale

***

Bakad röding med palsternackspuré, grillad rotselleri, rimmad gruka, bovete & brynt smörsås

Grillad gödkalvsentrecote ”boulette d’avesnes” med sauterade bönor, bladsallad och pommes frites

***

Crème brûlée

Mandelpannacotta med nypongelé, citronbiscotti & dulche de leche

 

////////////

FÖR AKTUELL VINLISTA, VÄNLIGEN KONTAKTA OSS FÖR PDF.