Mat & Vin

PLATEAU DELUX, för 2 personer. 1095
(måste förbeställas vi mail eller per telefon 48h före bokningsdagen)
4 *Ostron IDEALE no.3
Moules frites
Hel hummer, hel krabba, kungskrabba, rökta räkor
Serveras med aioli, dijon majonnäs, rouille & smörstekt bröd

CÔTE DE BOEUF ca 1kg för 2 personer 895
(måste förbeställas vi mail eller per telefon 48h före bokningsdagen)
serveras med bönor, tomatsallad, bearnaise, rödvinsås, grillad citron & pommes frites

À LA CARTE

FÖRRÄTTER

Grönsallad/Tomatsallad 95
Krokett på karljohan svamp, rökt mayonnaise, soyaböner, gurka & persilja 162
Creme Ninon, rimmad pilgrimsmussla, grädde & champagne 190
Fransk råbiff, dijon, kapris, cornichons & cognac serveras med
pommes frites 165
Sniglar provençale 165
Kalixlöjrom med smörstekt surdegsbröd, gräddfil & rödlök 285
smörkokt svartrot, laxrom, brynt smörskum, hasselnötter, primörägg &
riven svart tryffel 175
Iberico Bellotta bog. med grillat surdegsbröd 205
Krispig kalvbräss, syrad rödbeta, pata negra & jordärtskockacreme 175

SKALDJUR
IDEALE no.3 45kr/st
Kokt hummer från Maine, serveras med aioli, smörstekttoast &
dijonvinegrette 235/450
Saffran, vitlök & fänkålsgratinerad Maine hummer, serveras med
pommes frites 245/475
Rökta räkor med aioli & smörstekt surdegsbröd 85/hg

VEGANSK
Bakad pumpa, misoslungad grönkål, rostad kastanj, lingon, portabello &
spetskålskum 245

HUVUDRÄTTER
Torskrygg med morot, ingefära, broccoli & parmesan 325
Rödtunga, rotselleri, brynt smör, hummer, forellrom, hasselnöt, gurka & vitvinssås 335
Magret ankbröst med pumpapuré, sotad gemsallad, portvinssky, blodapelsin &
pistage 325
Fransk råbiff, dijon, kapris, cornichons & cognac serveras med pommes frites 265
Steak Frites 340
Grillad gödkalvsentrecote ”boulette d’avesnes” med sauterade bönor, bladsallad och pommes frites 335

DESSERTER
Friterad mannagrynspudding, hjortron, gräddfil  & vaniljglass 115
Eclair, vispad grädde, hallon och brynt smör citroncurd 105
Crème brûlée 99
Eclair med bakad chokladkräm, vispad grädde & körsbärscoulis 115
En kula sorbet eller glass 39
Chokladtryffel 35
Franska ostar 155

////////////////////////////////////////////

VEGANSK MENY 490
Krokett på karljohan svamp, rökt mayonnaise, soyaböner, gurka & persilja
Bakad pumpa, misoslungad grönkål, rostad kastanj, lingon, portabello & spetskålskum
Äppeltarte, rostad mandel, creme anglaise & äppelreduktion

TRERÄTTERS MENY 575 välj mellan
Creme Ninon, rimmad pilgrimsmussla, grädde & champagne
Sniglar Provençale
***
Torskrygg med morot, ingefära, broccoli & parmesan
Grillad gödkalvsentrecote ”boulette d’avesnes” med sauterade bönor, bladsallad och pommes frites
***
Crème brûlée
Eclair med bakad chokladkräm, vispad grädde & körsbärscoulis

////////////

FÖR AKTUELL VINLISTA, VÄNLIGEN KONTAKTA OSS FÖR PDF.