Mat & Vin

 

PLATEAU DELUX, för 2 personer. 1195 (måste förbeställas vi mail eller per telefon 48h före bokningsdagen)

4 *Ostron

Moules frites

Hel hummer, hel krabba, rökta räkor, havskräftor

Serveras med aioli, dijon majonnäs, rouille & smörstekt bröd

 

CÔTE DE BOEUF ca 1kg för 2 personer 895 (måste förbeställas vi mail eller per telefon 48h före bokningsdagen)

serveras med bönor, tomatsallad, bearnaise, rödvinsås, grillad citron & pommes frites

À LA CARTE

FÖRRÄTTER

Tomatsallad 110

Krispig aranchini, citronpicklad aubergine, torkad tomat & gremolatablommor 165

Krämbakat ägg, störrom, potatisskum, pommes paille, riven tryffel 175

Fransk råbiff, dijon, kapris, cornichons & cognac serveras med pommes frites 175

Sniglar provençale 170

Anklever au torchon med sauternes gele, mandlar & rostad brioche 235

Kalixlöjrom med smörstekt surdegsbröd, gräddfil & rödlök 295

Iberico Bellotta bog. med grillat surdegsbröd 215

SKALDJUR

Ostron REGAL no.3 45kr/st

Kokt hummer från Maine, serveras med aioli, smörstekt toast & dijonvinegrette 265/515

Saffran, vitlök & fänkålsgratinerad Maine hummer, serveras med pommes frites 275/515

Rökta räkor med aioli & smörstekt surdegsbröd 85/hg

 

VEGANSK

Mandelpotatisterrin, Karl-Johan & shiitakesvamp, pumpapuré, kålbuljong & tryffel 265

 

HUVUDRÄTTER

Pocherad rödtunga, forellrom, gurka, Champagnesås, fleurons & spenat 345

Hällstekt torsk, brandad krokett med hummer, padrones, rotselleri, fänkål & hasselnötter 355

Fransk råbiff, dijon, kapris, cornichons & cognac serveras med pommes frites 275

Hjortytterfilé ”Bourguignon” rökt fläsksida, picklad burritana lök, bakad champinjon, Puy linser i rödvinssås & potatispuré 365

Steak Frites 345

Grillad gödkalvsentrecote ”boulette d’avesnes” med sauterade bönor, bladsallad & pommes frites 345

 

DESSERTER

Karameliserat äpple med kavringssmulor, rostad vit choklad, ingefära & vaniljglass 95

Blåbärsclafoutis med rostad mandelmassa, blåbärsmaräng & hallonsorbet 115

Crème brûlée 105

Chokladmousse med apelsinkrokant 65

En kula sorbet eller glass 40

Chokladtryffel 39

Franska ostar 145

 

////////////////////////////////////////////

VEGANSK MENY 495

Krispig aranchini, citronpicklad aubergine, torkad tomat & gremolatablommor

Mandelpotatisterrin, Karl-Johan & shiitakesvamp, pumpapuré, kålbuljong & tryffel

Blåbärsclafoutis med rostad mandelmassa, blåbärsmaräng & hallonsorbet

 

TRERÄTTERS MENY 595 välj mellan

Krämbakat ägg, störrom, potatisskum, pommes paille, riven tryffel

Sniglar Provençale

***

Pocherad rödtunga, forellrom, gurka, Champagnesås, fleurons & spenat

Grillad gödkalvsentrecote ”boulette d’avesnes” med sauterade bönor, bladsallad och pommes frites

***

Crème brûlée

Karameliserat äpple med kavringssmulor, rostad vit choklad, ingefära & vaniljglass

 

////////////

FÖR AKTUELL VINLISTA, VÄNLIGEN KONTAKTA OSS FÖR PDF.