Mat & Vin

PLATEAU DELUX, för 2 personer. 1095
(måste förbeställas vi mail eller per telefon 48h före bokningsdagen)
4 *Ostron IDEALE no.3
Moules frites
Hel hummer, hel krabba, rökta räkor, havskräftor
Serveras med aioli, dijon majonnäs, rouille & smörstekt bröd

CÔTE DE BOEUF ca 1kg för 2 personer 895
(måste förbeställas vi mail eller per telefon 48h före bokningsdagen)
serveras med bönor, tomatsallad, bearnaise, rödvinsås, grillad citron & pommes frites

À LA CARTE

FÖRRÄTTER

Tomatsallad 95
Gazpacho, rökt tångcaviar, sjökorall & vitlökschips 162
Sotad tonfisk ”nicoise”, grillad sparris & parmesan 190
Fransk råbiff, dijon, kapris, cornichons & cognac serveras med
pommes frites 165
Sniglar provençale 165
Chèvre chaud, bladsallad & rostade pumpafrön 165
Kalixlöjrom med smörstekt surdegsbröd, gräddfil & rödlök 285
Iberico Bellotta bog. med grillat surdegsbröd 195
Odlad Störrom 30g, smörstekt surdegsbröd, gräddfil & rödlök 495

SKALDJUR
IDEALE no.3 45kr/st
Kokt hummer från Maine, serveras med aioli, smörstekt toast &
dijonvinegrette 235/450
Saffran, vitlök & fänkålsgratinerad Maine hummer, serveras med
pommes frites 245/475
Rökta räkor med aioli & smörstekt surdegsbröd 85/hg

VEGANSK
Oregano gnocchi cashewnötter, tomat, basilikasmör, ruccola, sparris & sommartryffel 255

HUVUDRÄTTER
Rimmad, lättrökt röding, blomkålspuré, forellrom, dill & färskpotatis  325
Torsk, kålrotspuré, morot, mandelpotatischips, rökt smöremulsion 335
Fransk råbiff, dijon, kapris, cornichons & cognac serveras med pommes frites 265
Steak Frites 340
Grillad gödkalvsentrecote ”boulette d’avesnes” med sauterade bönor, bladsallad & pommes frites 335

DESSERTER
Mandelkaka, lemon curd, björnbärskompott, Italiensk maräng 95
Vispad chokladganache, inlagda körsbär, bovete, maräng, körsbärssorbet 110
Crème brûlée 95
Havtornskräm, chokladbräck, hasselnöt & yoghurtglass 105
En kula sorbet eller glass 39
Chokladtryffel 35
Franska ostar 145

////////////////////////////////////////////

VEGANSK MENY 490
Gazpacho, rökt tångcaviar, sjökorall & vitlökschips
Oregano gnocchi cashewnötter, tomat, basilikasmör, ruccola, sparris & sommartryffel
Vispad choklad ganache, inlagda körsbär, bovete, maräng, körsbärssorbet

TRERÄTTERS MENY 565 välj mellan
Chèvre chaud, bladsallad & rostade pumpafrön
Sniglar Provençale
***
Torsk, kålrotspuré, morot, mandelpotatischips, rökt smöremulsion
Grillad gödkalvsentrecote ”boulette d’avesnes” med sauterade bönor, bladsallad och pommes frites
***
Crème brûlée
Mandelkaka, citroncurd, björnbärskompott, Italiensk maräng

////////////

FÖR AKTUELL VINLISTA, VÄNLIGEN KONTAKTA OSS FÖR PDF.