Mat & Vin

PLATEAU DELUX, för 2 personer. 1095
(måste förbeställas vi mail eller per telefon 48h före bokningsdagen)
4 *Ostron IDEALE no.3
Moules frites
Hel hummer, hel krabba, rökta räkor, havskräftor
Serveras med aioli, dijon majonnäs, rouille & smörstekt bröd

CÔTE DE BOEUF ca 1kg för 2 personer 895
(måste förbeställas vi mail eller per telefon 48h före bokningsdagen)
serveras med bönor, tomatsallad, bearnaise, rödvinsås, grillad citron & pommes frites

À LA CARTE

FÖRRÄTTER

Tomatsallad 98
Rostad gulbeta, tryffelmajonnäs, grönkålschips, friterad schalottenlök &
soyapicklad enoki 165
Pilgrimsmusseltartar med kålrabbi, forellrom, pepparrot, ostronmajonnäs &
friterad surdeg 195
Fransk råbiff, dijon, kapris, cornichons & cognac serveras med
pommes frites 165
Sniglar provençale 165
Kantarelltoast med Iberico Bellotta, timjan, parmesan & tryffel 225
Kalixlöjrom med smörstekt surdegsbröd, gräddfil & rödlök 285
Iberico Bellotta bog. med grillat surdegsbröd 205
Odlad Störrom 30g, smörstekt surdegsbröd, gräddfil & rödlök 495

SKALDJUR
IDEALE no.3 45kr/st
Kokt hummer från Maine, serveras med aioli, smörstekt toast &
dijonvinegrette 235/450
Saffran, vitlök & fänkålsgratinerad Maine hummer, serveras med
pommes frites 245/475
Rökta räkor med aioli & smörstekt surdegsbröd 75/hg

VEGANSK
Rostad spetskål, sötpotatispuré, confiterad Karl-Johansvamp, friterad svartkål, senapsfrön & ”pumpafröparmesan”255

HUVUDRÄTTER
”Bouillabaisse” rödtunga, hummer, musslor, hummeraioli, fänkål & skaldjurssås 340
Sotad torsk, friterad jordärtsskocka, gräddstuvad savoykål, forellrom & rostade hasselnötter335
Fransk råbiff, dijon, kapris, cornichons & cognac serveras med pommes frites 265
Apelsinbakat Margret ankbröst, potatisfondant, portvinsbadad endive, svarta vinbär & rödvinssås 295
Steak Frites 340
Grillad gödkalvsentrecote ”boulette d’avesnes” med sauterade bönor, bladsallad & pommes frites 335

DESSERTER
Mandelkaka, lemoncurd, björnbärskompott, Italiensk maräng 95
Vispad chokladganache, inlagda körsbär, bovete, maräng, körsbärssorbet 110
Crème brûlée 98
Havtornskräm, chokladbräck, hasselnöt & yoghurtglass 105
En kula sorbet eller glass 40
Chokladtryffel 37
Franska ostar 145

////////////////////////////////////////////

VEGANSK MENY 490
Rostad gulbeta, tryffelmajonnäs, grönkålschips, friterad schalottenlök &
soyapicklad enoki
Rostad spetskål, sötpotatispuré, confiterad Karl-Johansvamp, friterad svartkål, senapsfrön & ”pumpafröparmesan”
Vispad choklad ganache, inlagda körsbär, bovete, maräng, körsbärssorbet

TRERÄTTERS MENY 565 välj mellan
Chèvre chaud, bladsallad & rostade pumpafrön
Sniglar Provençale
***
Sotad torsk, friterad jordärtsskocka, gräddstuvad savoykål, forellrom & rostade hasselnötter
Grillad gödkalvsentrecote ”boulette d’avesnes” med sauterade bönor, bladsallad och pommes frites
***
Crème brûlée
Mandelkaka,  lemoncurd, björnbärskompott, Italiensk maräng

////////////

FÖR AKTUELL VINLISTA, VÄNLIGEN KONTAKTA OSS FÖR PDF.