Mat & Vin

 

PLATEAU DELUX, för 2 personer. 1095 (måste förbeställas vi mail eller per telefon 48h före bokningsdagen)

4 *Ostron GILLARDEAU no.3

Moules frites

Hel hummer, hel krabba, rökta räkor, havskräftor

Serveras med aioli, dijon majonnäs, rouille & smörstekt bröd

 

CÔTE DE BOEUF ca 1kg för 2 personer 895 (måste förbeställas vi mail eller per telefon 48h före bokningsdagen)

serveras med bönor, tomatsallad, bearnaise, rödvinsås, grillad citron & pommes frites

À LA CARTE

FÖRRÄTTER

Tomatsallad 98

Friterad citronrösti med rökt tångcaviar, vichyssoise kräm & gräslök 165

Tartar på pilgrimsmussla med ramslöksmajonnäs, mandel, sparris & kålrabbi 185

Fransk råbiff, dijon, kapris, cornichons & cognac serveras med pommes frites 165

Sniglar provençale 165

Anklever au torchon med sauternes gele, mandlar & rostad brioche 230

Vit sparris med brynt grädde, citrongelé, Kalixlöjrom & potatiskrisp 195

Kalixlöjrom med smörstekt surdegsbröd, gräddfil & rödlök 285

Iberico Bellotta bog. med grillat surdegsbröd 205

Odlad Störrom 30g, smörstekt surdegsbröd, gräddfil & rödlök 495

SKALDJUR

Ostron IDEALE no.3 45kr/st

Kokt hummer från Maine, serveras med aioli, smörstekt toast & dijonvinegrette 235/450

Saffran, vitlök & fänkålsgratinerad Maine hummer, serveras med pommes frites 245/475

Rökta räkor med aioli & smörstekt surdegsbröd 75/hg

 

VEGANSK

Soltorkad tomatgâteau, grillad portabella, rökt majonnäs, hasselnötter & grönkålskrisp 255

 

HUVUDRÄTTER

Rökt glasbakad Fröyalax, bästerbottenterrin, picklad blomkål, sotad purjolök & Sandefjordså med forellrom 315

Hällstekt torskrygg, moules marinières, grön sparris & primörmorot 335

Fransk råbiff, dijon, kapris, cornichons & cognac serveras med pommes frites 265

Tamarindbakad ankabröst, pak choy, koriander, edamame, jordärtskocka & yuzusky 295

Steak Frites 340

Grillad gödkalvsentrecote ”boulette d’avesnes” med sauterade bönor, bladsallad & pommes frites 335

 

DESSERTER

Karameliserad ananas, kokosglass, ananascurd & kokostoppar 95

Chokladfondant med passionsfruktsorbet, saltrostade pekannötter, lönnsirap & kaffemaräng 105

Crème brûlée 98

Chokladmousse med apelsinkrokant 65

En kula sorbet eller glass 40

Chokladtryffel 37

Franska ostar 145

 

////////////////////////////////////////////

VEGANSK MENY 490

Friterad citronrösti med rökt tångcaviar, vichyssoise kräm & gräslök

Soltorkad tomatgâteau, grillad portabella, rökt majonnäs, hasselnötter & grönkålskrisp

Chokladfondant med passionsfruktsorbet, saltrostade pekannötter, lönnsirap & kaffemaräng

 

TRERÄTTERS MENY 585 välj mellan

Tartar på pilgrimsmussla med ramslöksmajonnäs, mandel, sparris & kålrabbi

Sniglar Provençale

***

Hällstekt torskrygg, moules marinières, grön sparris & primörmorot

Grillad gödkalvsentrecote ”boulette d’avesnes” med sauterade bönor, bladsallad och pommes frites

***

Crème brûlée

Karameliserad ananas, kokosglass, ananascurd & kokostoppar

 

////////////

FÖR AKTUELL VINLISTA, VÄNLIGEN KONTAKTA OSS FÖR PDF.